dimarts, 23 de juliol de 2013

L'EXPOSICIÓ DE FI DE CURS!

Després d'un any de treball, esforç i il·lusions va arribar el dia de l'exposició de fi de curs, el 17 de juny, on es van exposar les obres de pintura abstracta, bodegons i les representacions figuratives de les siluetes dels alumnes. Ha estat un any de canvis on agraïm enormement la paciència de les famílies amb el tema del trasllat. Les noves instal·lacions suposen una millora per als nostres alumnes i esperem que tots vos sentíreu més còmodes en la nova escola. L'exposició va ser un èxit pels treballs exposats i per l'assistència i l'acolliment de les famílies i dels xiquets. Vam voler agrair la vostra confiança en el professorat amb un berenar, per celebrar també aquest canvi que esperem que permeti l'inici de nous projectes d'innovació i experimentació artística.

Tots els alumnes vau fer un treball excel·lent i va ser difícil triar les tres obres que es queda l'escola, però després de moltes deliberacions els premiats van ser:
Claudia Sellés
Salva Arnedo 
Clara Solbes

Enhorabona a totes les xiquetes i xiquets que fan possible que l'escola cresca i siga un punt de trobada per aprendre, investigar i experimentar al món de l'art!

Que paseu unes felices vacances i vos esperem amb il·lusió el curs que ve!!

                                                                             *****

Después de un año de trabajo, esfuerzo e ilusiones llegó el día de la exposición de fin de curso, el 17 de junio, donde se exponían las obras de pintura abstracta, bodegones y las representaciones figurativas de las siluetas de los alumnos/as. Ha sido un año de cambios donde agradecemos enormemente la paciencia de las familias con el tema del traslado. Las nuevas instalaciones suponen una mejora para nuestros alumnos/as y esperamos que todos os hayais sentido más cómodos en la nueva escuela. La exposición fue un éxito por los trabajos expuestos y por la asistencia y la acogida de las familias y de los niños. Quisimos agradecer vuestra confianza en el profesorado con una merienda, para celebrar también este cambio que esperamos que permita el inicio de nuevos proyectos de innovación y experimentación artística.

Todos los alumnos hicisteis un trabajo excelente y fue difícil elegir las tres obras que se queda la escuela, pero después de muchas deliberaciones los premiados fueron:
Claudia Sellés
Salva Arnedo
Clara Solbes

Enhorabuena a todas las niñas y niños que hacen posible que la escuela crezca y sea un punto de encuentro para aprender, investigar y experimentar en el mundo del arte!

¡¡Que paseis unas felices vacaciones y os esperamos con ilusión el curso que viene!!


PINTEM EL NOSTRE COS!

Amb aquesta activitat les xiquetes i xiquets van descobrir les proporcions del seu cos, la seva forma, el seu contorn i els elements que configuren l'esquema corporal. Dibuixant als seus companys van experimentar les seves dimensions a través de la línia alhora que els que realitzaven el paper de model gaudien de les sensacions produïdes en sentir el llapis que recorria la silueta del seu cos. Una vegada fet el dibuix cada alumne va pintar la seva silueta, alguns amb cert realisme figuratiu i uns altres interpretant-la amb una bona dosi d'imaginació. El resultat es va poder veure en l'exposició de finalització de curs, a la Casa de la Cultura on les siluetes envaïen l'espai de les parets barrejant-se amb els quadres abstractes de l'exposició. Enhorabona a tots pel vostre treball!
*******


Con esta actividad los niños/as descubrieron las proporciones de su cuerpo, su forma, su contorno y los elementos que configuran el esquema corporal. Dibujando a sus compañeros experimentaron sus dimensiones a través de la línea a la vez que los que realizaban el papel de modelo disfrutaban de las sensaciones producidas al sentir el lapiz que recorría la silueta de su cuerpo. Una vez hecho el dibujo cada alumno/a pintó su silueta, algunos con cierto realismo figurativo y otros interpretándola con una buena dosis de imaginación. El resultado se pudo ver en la exposición de fin de curso, en la Casa de la Cultura donde las siluetas invadían el espacio de las paredes mezclándose con los cuadros abstractos de la exposición. ¡Enhorabuena a todos por vuestro trabajo!