dimecres, 5 de setembre del 2012

OBERTURA DE LA MATRÍCULA CURS 2012 - 2013

A partir del 3 de setembre està oberta la matrícula en l'Escola Municipal de Belles Arts d'Alcoi en la Secció de Dibuix i Pintura per als adults i en la Secció d'Expressió Plàstica per a xiquets/as de 6 a 14 anys. La matrícula es realitzarà al setembre. Només en el cas que hagueren places vacants en la Secció Infantil es podran matricular alumnes/as fóra del termini, quedant en llista d'espera fins que hi haguera alguna vacant si estiguera complet. 


Les classes començaran el dilluns 1 d'Octubre per als xiquets del grup A i el dimarts 2 d'Octubre per als del grup B.


Si desitgeu alguna informació podeu visitar la nostra escola en horari d'oficina de 18:00 a 20:00 hores, cridant al telèfon 965545491 o realitzant un escrit per mail a l'adreça:
expressioplasticalcoi@hotmail.com. 

BENVINGUTS A EMBA! US ESPEREM! 

******


A partir del 3 de septiembre está abierta la matrícula en la Escuela Municipal de Bellas Artes de Alcoy en la Sección de Dibujo y Pintura para los adultos y en la Sección de Expresión Plástica para niños/as de 6 a 14 años. La matrícula se realizará en Septiembre. Sólo en el caso de que hubieran plazas vacantes en la Sección infantil se podrán matricular alumnos/as fuera del plazo, quedando en lista de espera hasta que hubiera alguna vacante si estuviera completo.

Las clases empezarán el lunes 1 de Octubre para los niños/as del grupo A y el martes 2 de Octubre para los niños/as del grupo B. 

Si deseáis alguna información podéis visitar nuestra escuela en horario de oficina de 18:00 a 20:00 horas, llamando al teléfono 965545491 o bien realizando un escrito por mail a la dirección: expressioplasticalcoi@hotmail.com.

¡BIENVENIDOS A EMBA! ¡OS ESPERAMOS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada