dijous, 21 de juny del 2012

UN ACTE MOLT ENTRANYABLE!

El 20 de juny es va inaugurar l'exposició de finalització de curs de la Secció d'Expressió Plàstica. Les obres dels 60 alumnes de l'escola es poden veure fins al 6 de juliol en la Casa de la Cultura d'Alcoi. Ahir van acudir els alumnes/as i familiars en un acte que va ser molt emotiu per als xiquets/as. Els seus semblants reflectien la satisfacció i la il·lusió de veure les seues pintures exposades en un lloc tan significatiu per a la cultura d'Alcoi. A l'acte va acudir Ana Serrano la regidora de cultura, a la qual agraïm les seues càlides paraules de felicitació per als nostres alumnes/as. Tots vam compartir uns moments d'emoció i satisfacció pel treball realitzat al llarg del curs.
Com a novetat enguany vam mostrar en l'entrada de l'exposició els treballs realitzats en un taller sobre Picasso fet en l'escola. Els retrats creatius i cubistes realitzats pels xiquets/as reben al visitant de l'exposició en una explosió de color.
FELICITATS A TOTES I A TOTS!
i recomanem la visita a aquesta exposició per a descobrir l'enginy i la creativitat d'aquests xicotets!
No us la perdeu!

*****

El 20 de junio se inauguró la exposición de fin de curso de la Sección de Expresión Plástica. Las obras de los 60 alumnos de la escuela se pueden ver hasta el 6 de julio en la Casa de la Cultura de Alcoy. Ayer acudieron los alumnos/as y familiares en un acto que fue muy emotivo para los niños/as. Sus semblantes reflejaban la satisfacción y la ilusión de ver sus pinturas expuestas en un lugar tan significativo para la cultura de Alcoy. Al acto acudió Ana Serrano la concejala de cultura, a la que agradecemos sus cálidas palabras de felicitación para nuestros alumnos/as. Todos compartimos unos momentos de emoción y satisfacción por el trabajo realizado a lo largo del curso. 
Como novedad este año mostramos en la entrada de la exposición los trabajos realizados en un taller sobre Picasso hecho en la escuela. Los retratos creativos y cubistas realizados por los niños/as reciben al visitante de la exposición en una explosión de color.
¡FELICIDADES A TODAS Y A TODOS! 
y recomendamos la visita a esta exposición para descubrir el ingenio y la creatividad de estos pequeños.
¡No os la perdáis!

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada