dijous, 1 de desembre del 2011

PREMIS CONCURS "NADAL - AIN 2011"

El dilluns 28 de novembre de 2011 es van lliurar els premis del concurs "Nadal-AIN 2011" a la Casa de la Cultura. Els tres premis de les dues categories infantils van recaure en alumnes de l'Escola de Belles Arts. ENHORABONA ALS GUANYADORS I GUANYADORES!!! Estem molt contents del seu treball i de la participació de tots els alumnes i les alumnes amb el seu esforç i il·lusió. Un any més hem mostrat la nostra solidaritat amb aquesta entitat que realitza una labor social i educativa tan important amb les persones amb discapacitat per a la seva integració en la nostra societat. Ells i elles formen ja part del nostre cor. FELICITATS A TOTS I A TOTES!

*****

El lunes 28 de noviembre de 2011 se entregaron los premios del concurso "Nadal-AIN 2011" en la Casa de la Cultura. Los tres premios de las dos categorías infantiles recayeron en alumnos/as de la Escuela de Bellas Artes. ¡¡¡ENHORABUENA A LOS GANADORES Y GANADORAS!!! Estamos muy contentos de su trabajo y de la participación de todos los alumnos con su esfuerzo e ilusión. Un año más hemos mostrado nuestra solidaridad con esta entidad que realiza una labor social y educativa tan importante con las personas con discapacidad para su integración en nuestra sociedad. Ellos y ellas forman ya parte de nuestro corazón.
¡FELICIDADES A TODOS/AS!


1º PREMI CATEGORIA 11-15 ANYS: RAUL MARTÍNEZ MODÉJAR (11 anys)





ACCÉSIT CATEGORIA 6-10 ANYS: AITANA OCHANDO MOTA (6 anys)




1º PREMI CATEGORIA 6-10 ANYS: AARÓN JUÁREZ SÁNCHEZ (8 anys)




Aquest és el premi dels majors de 15 anys. Amb aquest disseny es confeccionaran les targetes de felicitació de nadal d'AIN.
1º PREMI CATEGORIA ABSOLUTA: MARÍA MICÓ SEMPERE