dissabte, 3 de setembre del 2011

MATRÍCULA OBERTA CURS 2011 - 2012

Benvinguts a l'Escola Municipal de Belles Arts!
De l'1 al 30 de Setembre de 2011 està oberta la matrícula de la Secció de Plàstica de l'Escola Municipal de Belles Arts.
Si queden places vacants es podran matricular al llarg de l'any.
Inici del curs:

Grup A: Dilluns 3 d'Octubre de 2011.
Grup B: Dimarts 4 d'Octubre de 2011
Informació: en la Secretaria del Centre en horari de 18.00 a 20.00 h.
Telèfon del Centre: 965 545 491
Us esperem!



****

Bienvenidos a la Escuela Municipal de Bellas Artes!
Del 1 al 30 de Septiembre de 2011 está abierta la matrícula de la Sección de Plástica de la Escuela Municipal de Bellas Artes.
Si quedan plazas vacantes os podréis matricular a lo largo del año.
Inicio del curso:
Grupo A: Lunes 3 de Octubre de 2011.
Grupo B: Martes 4 de Octubre de 2011
Información: en la Secretaría del Centro en horario de 18.00 a 20.00 h.
Teléfono del Centro: 965 545 491
Os esperamos!!




EXPOSICIÓ FI DE CURS

En el Centre Cultural d'Alcoi es va realitzar l'exposició de finalització de curs dels alumnes de la Secció de Plàstica, amb treballs seleccionats d'obres abstractes i dibuixos realitzats durant el curs. A l'acte de la inauguració de l'exposició va assistir nombrós públic entre familiars i alumnes. Aquest any els tres premiats van ser:
Mar Giner, Jaime Sirvent i Raúl Martínez.
ENHORABONA a tots els alumnes/as pels seus treballs, esforç i il·lusió!!


***

En el Centro Cultural de Alcoy se realizó la exposición de fin de curso de los alumnos y alumnas de la Sección de Plástica, con trabajos seleccionados de obras abstractas y bodegones realizados en carboncillo durante el curso. Al acto de la inauguración de la exposición asistió numeroso público entre familiares y alumnos. Este año los tres premiados fueron:
Mar Giner, Jaime Sirvent y Raúl Martínez.
ENHORABUENA a todos los alumnos/as por sus trabajos, esfuerzo e ilusión!!









A DIBUIXAR A LA GLORIETA!!

Va arribar Juny amb el bon temps i les xiquetes i xiquets de la Secció de Plàstica van gaudir de l'aire lliure i la natura en la nostra estimada Glorieta. Els seus ulls van captar la llum, les formes, els colors i el moviment de tot quant esdevenia en el jardí. La seva curiositat els va portar a observar, a analitzar i a descobrir l'espai amb tots els seus elements, van iniciar els seus passos en el dibuix al natural.


****

Llegó Junio con el buen tiempo y las niñas y niños de la Sección de Plástica disfrutaron del aire libre y la naturaleza en nuestra querida Glorieta. Sus ojos captaron la luz, las formas, los colores y el movimiento de todo cuanto acaecía en el jardín. Su curiosidad les llevó a observar, a analizar y a descubrir el espacio con todos sus elementos, iniciaron sus pasos en el dibujo al natural.