dissabte, 8 de gener del 2011

EL BETLEM DEL TIRISITI


El 10 de Desembre, properes ja les festes de Nadal, els alumnes/as de l'Escola de Belles Arts d'Alcoi van ser convidats a anar a veure el Betlem de Tirisiti. Com molts de vosaltres sabeu, el Betlem de Tirisiti és un teatre de titelles que es representa a Alcoi des de fa més de 100 anys. Les titelles són del tipus anomenat "dempeus i vareta" i per a la vocalització dels personatges s'utilitza una llengüeta metàl·lica que li dóna el so tan característic d'aquestes titelles. És un teatre interactiu que fa participar a xicotets i a majors, fent passar una estona molt agradable a tots. Els nostres alumnes/as van gaudir molt. Vos enllacem uns vídeos perquè pugueu veure-ho des de casa, encara que no es pot comparar amb la màgia del directe.
Que gaudiu!
****
El 10 de Diciembre, cercanas ya las fiestas de Navidad, los alumnos/as de la Escuela de Bellas Artes de Alcoy fueron invitados a ir a ver el Belén de Tirisiti.
Como muchos de vosotros/as sabéis, el Belén de Tirisiti es un teatro de títeres que se representa en Alcoy desde hace más de 100 años. Las marionetas son del tipo llamado "de pie y varilla" y para la vocalización de los personajes se utiliza una lengüeta metálica que le da el sonido tan caracterísitico de estos títeres. Es un teatro interactivo que hace participar a pequeños y a mayores, haciendo pasar un rato muy agradable a todos. Nuestros alumnos/as disfrutaron mucho. Os enlazamos unos vídeos para que podáis verlo desde casa, aunque no se puede comparar con la magia del directo.
¡Que disfrutéis!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada