diumenge, 14 de novembre del 2010

Premi Nadal AIN 2010

L'Associació per a la Integració del Nen (AIN) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, el Centre Municipal de Cultura i l'empresa Tutto Piccolo, va convocar el "XVI *Concurs de Cristmes Nadalencs" baix el lema "Nadal,Solidaritat i Diferéncia". Els alumnes de la Secció d'Expressió Plàstica es van presentar amb uns treballs magnífics i dues alumnes han estat premiades en la categoria escolar:
1º PREMI: Mar Giner Botella de 11 anys.
3º PREMI: Mar Pérez Ferrer de 7 anys.
ENHORABONA A LES GUANYADORES! I ÀNIM A TOTS A SEGUIR PINTANT I CREANT AMB IL·LUSIÓ!
El lliurament de Premis es realitzarà el dia 30/11/2010 a les 17:30 h. en el Centre de Cultura d'Alcoi, coincidint amb la inauguració de l'Exposició de treballs presentats.
****
La Asociación para la Integración del Niño (AIN) con la colaboración del Ayuntamiento de Alcoy, el Centre Municipal de Cultura y la empresa Tutto Piccolo, convocó el "XVI Concurs de Cristmes Nadalencs" bajo el lema "Nadal, Solidaritat i Diferéncia". Los alumnos de la Sección de Expresión Plástica se presentaron con unos trabajos magníficos y dos alumnas han sido premiadas en la categoría escolar:

1º PREMIO: Mar Giner Botella de 11 años.
3º PREMIO: Mar Pérez Ferrer de 7 años.

¡ENHORABUENA A LAS GANADORAS! Y ¡ÁNIMO A TODOS A SEGUIR PINTANDO Y CREANDO CON ILUSIÓN!
La entrega de Premios se realizará el día 30/11/2010 a las 17:30 h. en el Centro de Cultura de Alcoy, coincidiendo con la inauguración de la Exposición de trabajos presentados.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada